Va reunir unes 170 persones membres dels òrgans de l’entitat per poder intercanviar experiències i projectes, reforçar els vincles i alinear l’entitat pels propers anys.

31/05/2019

El director gerent de l'ACCAC, Pedro de Haro, va participar a la primera trobada de treball i networking de tots els membres dels òrgans de govern i de gestió de Pimec sota el lema “Valors i reptes per a la dècada dels anys vint”.

La jornada va començar amb la benvinguda a càrrec de Josep González, president de Pimec, que va repassar l'activitat de la patronal a les instal·lacions de Caves Bohigas on se celebrava l'acte.

Posteriorment, Antoni Cañete, secretari general de l'entitat, va exercir de moderador en una xerrada amb Isaber Galobardes, presidenta de la sectorial de Pimec Turisme; Pere Cornellà, presdient de  Pimec Girona; i Josep Soto, president de Pimec Joves.

A continuació, es va celebrar una sessió de networking amb la modalitat speed dating que va permetre conèixer-se entre els assistents dels diferents sectors.

Per a l'ACCAC, parlar de futur de Pimec i de les pimes és parlar de la importància de l'aportació social, de gestió responsable i sostenible, així com un clar compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes