En el ple del CRL s'ha fet evident la impossibilitat d'avançar en la proposta de les patronals de traslladar els festius intersetmanals a divendres o dilluns per la falta d'acord amb els sindicats i Generalitat.

18/04/2017

El Consell de Relacions Laborals (que integren la Generalitat, CCOO, UGT i les organitzacions empresarials Foment del Treball, Pimec i Fepime) ha aprovat el calendari de festes laborals per al 2018 amb 13 festius.  En el ple del CRL s’ha fet evident la impossibilitat d’avançar en la proposta de les patronals de traslladar els festius intersetmanals a divendres o dilluns per la falta d’acord amb els sindicats i Generalitat.

En aquest calendari, es contemplen com a festes laborals a tot Catalunya els dies 1 de gener (Any Nou), 6 de gener (Reis), 30 de març (Divendres Sant), 2 d'abril (dilluns de Pasqua), 1 de maig (Festa del Treball), 15 d'agost (Mare de Déu d'agost), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (la Immaculada), 25 de desembre (Nadal) i 26 de desembre (Sant Esteve).

Els ajuntaments catalans podran proposar afegir dues festes locals, retribuïdes i no recuperables. 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes