De la mà de PIMEC, oferim aquest servei per tots els associats

28/11/2022

Tal com ja us hem informat la desconnexió digital és un  dret i deure de les persones treballadores.Per tant, totes les empreses i entitats amb empleats estan obligades a tenir un protocol de desconnexió digital, amb independència de la seva grandària i àrea d'activitat  i amb independència de si hi ha treball a distància o presencial. El Protocol de desconnexió digital és un document en el qual es recullen la política interna i les mesures preses per l'empresa per a garantir el dret a la desconnexió digital de tots els seus empleats. 

De la mà de PIMEC, del seu departament jurídic, posem a l'abast de tots els nostres associats un servei d’acompanyament en la implementació del protocol de desconnexió digital en el qual faciliten un  suport especialitzat per assessorar jurídicament, en el compliment dels articles 20 bis de l’Estatut dels Treballadors i 88 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals:

Què ofereix el servei de PIMEC? 

  • Valoració, prèvia avaluació pertinent dels riscos en el treball, del servei de prevenció de cada empresa o entitat, de la situació de connectivitat i riscos psicosocials que puguin derivar-se de l’ús de mitjans tecnològics i informàtics.
  • Confecció, a mesura, del protocol de desconnexió digital amb disposició de les mesures preventives que convinguin per a donar-hi compliment.
  • Xerrada informativa per a la plantilla en matèria de desconnexió digital (implementació del protocol, principis, bones pràctiques i mesures).

Un professional del departament jurídic de PIMEC us acompanyarà en les reunions necessàries per a l’avaluació, confecció i implementació del protocol.

A més a més, s'adapten a les diferents necessitats i ofereixen diferents possibilitats per utilitzar el servei 

  • A la seu de PIMEC
  • En les diferents delegacions
  • In-company
  • Consultes telefòniques
  • Online

Si esteu interessats només cal posar-se en contacte amb PIMEC al telèfon o correu electrònic que trobareu en el següent document explicatiu. 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes