Amb motiu del 20è aniversari, la Confederació organitza un acte de cloenda per celebrar els molts anys d'esforç i treball.

Aquest any 2017 La Confederació celebra el seu 20è aniversari i per fer-ho, organitza un l’acte de cloenda de l’Assemblea General Ordinària 2017 en que posarà en relleu la importància i contribució de l’associacionisme empresarial en la construcció i evolució del Tercer Sector Social que tenim avui en dia a Catalunya.

La Confederació és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives – associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions – que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país. En el seu conjunt agrupa prop de 1.200 organitzacions que, des d’una voluntat expressa no mercantil, ofereixen serveis en diferents àmbits d’activitat com per exemple el lleure educatiu i sociocultural, l’atenció domiciliària, les escoles bressol públiques, la intervenció social amb infants, joves, famílies i altres col·lectius en risc d’exclusió social, la discapacitat física, la discapacitat intel·lectual, la gent gran o l’atenció precoç, entre d’altres.

L'ACCAC se suma a l'acte de celebració pels diferents projectes que ha treballat amb la Confederació per al reconeixement i promoció de les colònies i la dignificació del sector del lleure educatiu. 

Podeu consultar el programa complet de l'acte de cloenda a http://www.laconfederacio.org.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes