Presentem "Colònies i educació" al nou Director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa

04/10/2017

Les entitats impulsores del projecte Colònies i educació (Acellec, La Confederació i ACCAC) s'han reunit amb el nou director general d’Atenció a la Família i a la Comunitat Educativa, en Marí Barberà, per presentar-li personalment el projecte i reprendre els treballs iniciats amb el seu predecessor.

A la trobada es va explicitar un renovat compromís per part del Departament de donar suport als plantejament que perseguim, posant en valor les colònies escolars com a activitat pedagògica imprescindible en el sistema educatiu del país.

A la mateixa entrevista, ens vam emplaçar a crear en breu el grup de treball per tal d'explorar mesures i estratègies que fomentin les colònies aprofitant les pròpies polítiques actuals del Departament. De la mateixa manera que es va valorar la conveniència d'analitzar quin és el volum de colònies i sortides escolars es ve realitzant actualment al país. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes