Es treballa perquè tothom tingui oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida i connectar l'educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu.

19/02/2018

La Fundació Jaume Bofill, la Diputació de Barcelona i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica han conceptualitzat l'aliança Educació 360. Centenars d'escoles, instituts, entitats, recursos comunitaris i ajuntaments, ja hi col·laboren com també professionals i voluntaris compromesos amb el canvi educatiu a Catalunya. Educació 360 treballa perquè tothom tingui oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida i connectar l'educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu. En el qual tots els infants i joves puguin construir el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions.
 
Com es vol desenvolupar l'Educació 360?
• Promovent experiències d'educació a temps complet
• Sistematitzant el coneixement, metodologia i recerca
• Construint una aliança per l'educació a temps complet
• Incorporant l'educació a temps complet a l'agenda educativa i a la política pública
 
El passat 29 de gener es va celebrar la presentació d'aquesta nova aliança i de la crida per promoure projectes comunitaris, que apostin pel treball i lideratge col·laboratiu entre diversos actors (entitats de lleure, esportives, culturals, artístiques, escoles, instituts, famílies, ONG, museus, biblioteques, xarxes, centres de salut, ajuntaments...) i que proposin noves oportunitats educatives i la connexió dels aprenentatges a infants, joves i adults. 

L'ACCAC va assistir a l'acte com a associació que treballa per l'educació i el lleure des de fa més de 30 anys. 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes