A la reunió pel IV conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya també s'hi van designar els membres de cada part i fixar la data d'una primera reunió de negociació per a principis d'abril d'aquest mateix any.

23/02/2018

 
Aquest mes de febrer, concretament el passat dia 15, es va constituir la mesa de negociació del IV Conveni col.lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya a la seu de CCOO de Catalunya. 
 
La mesa està formada per La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) i l’Assocaciació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC), com a representació de els empreses vinculades.
 
I de la part sindical, hi van participar CCOO de Catalunya (Federació d’Educació i Federació de serveis a la ciutadania), UGT de Catalunya (Federació de Serveis, Mobilitat i Consum) i, per primera vegada, la FEUSOC (Federació d’ensenyament de la USOC).
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes