Coordinarà les polítiques públiques de la Generalitat relacionades amb la implementació de la Reforma Horària i la seva incidència en l’organització i l’ús del temps de la vida quotidiana.

04/03/2019

El Govern ha aprovat crear la Comissió Interdepartamental per a la Reforma Horària, adscrita al Departament de la Presidència, que coordinarà les polítiques públiques de la Generalitat relacionades amb la implementació de la Reforma Horària i la seva incidència en l’organització i l’ús del temps de la vida quotidiana.

Amb la creació d’aquesta Comissió, el Govern segueix implementant l’estructura de governança acordada en el marc del Pacte per a la Reforma Horària, signat el juliol de 2017 per més d’un centenar d’organitzacions i institucions.

La voluntat del Govern és concretar les accions derivades del Pacte per a la Reforma Horària a través del pla de transició per a la Reforma Horària cap a l’Objectiu 2025, a través del diàleg amb les entitats i institucions signatàries del pacte.

Composició de la Comissió Interdepartamental per a la Reforma Horària

Estarà formada per una comissió plenària integrada pel titular del departament al qual està adscrita l’Oficina per a la Reforma Horària; per les persones titulars de les secretaries generals de tots els departaments de l’Administració de la Generalitat; per la persona responsable de l’Oficina per a la Reforma Horària, i per una persona funcionària. Aquest ple es reunirà, com a mínim, un cop cada sis mesos.

Del ple en dependran comissions de treball, que estaran relacionades inicialment amb les Taules Quadrangulars, previstes al Pacte per a la Reforma Horària. Les comissions de treball elaboraran i presentaran al ple mesures per assolir els objectius de la Comissió.

L'ACCAC es reuneix amb el coordinador per a l'Impuls de la Reforma Horària

L'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC), que és signant del Pacte per a la Reforma Horària, es va reunir recentment amb Alexis Serra Rovira, coordinador per a l'Impuls de la Reforma Horària, per tal d'informar-se de primera mà sobre la creació de la Comissió i la represa dels treballs per a l'impuls de la Reforma.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes