Presentem "Colònies i educació" al nou Director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa

25/11/2019

Les entitats impulsores del projecte Colònies i educació (Acellec, La Confederació i ACCAC) s'han reunit amb el nou director general d’Atenció a la Família i a la Comunitat Educativa, en Juan José Falcó i Monserrat, per presentar-li personalment el projecte i un cop més procurar reprendre els treballs iniciats amb els seus predecessors.

Emmarcat en el darrer compromís de suport a les colònies escolars del Conseller durant l'acte d'entrega del Premi Colònies i Educació, la trobada tenia l'objectiu de concretar accions amb el Departament d'Educació que puguin facilitar avançar en els plantejament que perseguim, posant en valor les colònies escolars com a activitat pedagògica imprescindible en el sistema educatiu del país.

A l'entrevista, es va reivindicar la creació del grup de treball conjunt per tal d'explorar mesures i estratègies que fomentin les colònies aprofitant les pròpies polítiques actuals del propi Departament. De la mateixa manera que es va demanar suport per a la realització d'un treball de recerca educatiu sobre les colònies escolars a Catalunya.

El nou Director general es va emplaçar a donar resposta a les accions plantejades una vegada les pugui estudiar, posant de relleu que qualsevol iniciativa de suport a activitats com les colònies i sortides escolars, caldrà irremediablement posar-les dins del context general de millores i prioritats que ha d'escometre el sistema educatiu.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes