Colònies i educació convocarà un premi a treballs d'investigació universitaris centrats en l'estudi de les colònies escolars.

16/12/2016

Les facultats d’educació de les universitats i les associacions que representen els propietaris i gestors de cases de colònies a Catalunya (ACELLEC, La Confederació i l'ACCAC) convocaran el curs que ve un premi amb la finalitat de promoure la recerca, el coneixement i la divulgació dels valors educatius associats a les estades en cases de colònies, així com de la tasca pedagògica i social que desenvolupen els professionals que en tenen cura.

El premi està destinat a treballs universitaris que descriguin, analitzin, reflexionin o investiguin al voltant de l’activitat i els valors educatius que es desenvolupen i promouen a través de les estades d’infants i joves en cases de colònies. Els treballs podran adoptar una perspectiva històrica, pedagògica, social o cultural, i es valorarà especialment aquells que presentin un enfocament innovador de l’activitat.

Aquest premi és una de les accions del projecte Colònies i Educació per promoure el reconeixement de les colònies escolars a nivell social.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes