El gestor del registre permet també generar la declaració responsable Covid-19 de tots els estadants

20/06/2021

L'aplicatiu GestACCAC per a la gestió de les reserves que l'ACCAC posa a disposició dels seus associats, disposa d'una de les seves darreres funcionalitats per gestionar un registre d'usuaris a les seves instal·lacions.
 
Amb aquesta solució integrada a l'aplicatiu es pretén donar suport davant les obligacions de registre i notificació dels usuaris de les instal·lacions: 

  • Registre d'usuaris/es que establirà el futur Reglament d'Instal·lacions juvenils, el qual determinarà que totes les instal·lacions hauran de tenir a disposició del personal inspector el registre de les persones que pernocten a la instal·lació.
  • Registre i comunicació a Mossos d'Esquadra, donant compliment a l'Ordre sobre l’obligació de registre i comunicació a la Direcció General de la Policia quan s'acullin totes aquelles altres activitats NO organitzades per a menors de 18 anys, sempre que estiguin sota el control i supervisió de persones responsables del grup.

Com gestionar el Registre d'usuaris? 

Per accedir-hi és molt senzill, només cal fer clic sobre el nombre de places de l'estada a la qual es vulgui afegir usuaris de l'apartat Reserves. 




A la mateixa pàgina que s'obrirà es podrà gestionar qualsevol aspecte sobre el registre d'usuaris d'aquesta estada, triant inicialment si aquests usuaris caldrà notificar-los als mossos. Els usuaris es poden afegir tant amb el botó corresponent o be enviant un enllaç públic al responsable del grup perquè ells mateixos introdueixin les dades. 



També es pot trobar al menú general l'accés l'apartat de Registre d'usuaris, on es pot consultar la totalitat d'usuaris per dates.

La integració prevista amb l'app Check-in per permetre escanejar els DNI dels usuaris des de qualsevol dispositiu mòbil, estarà disponible en una propera fase. 

Arran de les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19, s'ha incorporat una opció per facilitar generar un document de declaració responsable dels estadants, que malgrat no és obligatòria segons el protocol definitiu de reobertura de les instal·lacions juvenils, pugui ser de l'interès del titular en la seva tasca d'informar i vetllar per evitar la propagació de la malaltia. També teniu una versió d'aquesta declaració a l'apartat Documentació del web.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes