Es publiquen una sèrie d'infografies dels serveis ecosistèmics per comprendre millor què són els serveis dels ecosistemes i com estan relacionats amb la nostra activitat quotidiana i amb la natura.

Departament de Territori i Sostenibilitat ha elaborat una col·lecció d'infografies sobre els béns i serveis que proporciona la natura i que són vitals per al nostre benestar i el desenvolupament econòmic i social present i futur. Aquest recurs, que pot ser útil a escoles i cases de colònies, es pot descarregar en format .jpg i .pdf

1. Els serveis ecosistèmics de la naturaLa natura ens ofereix molts serveis i beneficis que fan possible la vida.




2. Els serveis que ens ofereix la naturaEls serveis de la natura són tots aquells recursos o processos dels ecosistemes naturals que beneficien als éssers humans.




3. La natura contribueix l'economia catalana: El que ens ofereix la natura, com matèries primeres, aliments o aigua, entre molts altres, es pot mesurar i contribueix al PIB català.




4. La biodiversitat, una font de recursos vulnerable: La natura ens permet gaudir i aprofitar molts serveis que també tenen una dimensió econòmica.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes