Les instal·lacions juvenils podran beneficiar-se de l'eficiència d'aquesta energia neta i renovable.

27/03/2019

L’ACCAC signa un acord de col·laboració amb AdiosCo2, una empresa dedicada a l'anàlisi de l'eficiència de les instal·lacions energètiques així com al disseny, a la implantació i al manteniment de solucions energètiques amb energies verdes. 

En concret, l'empresa està especialitzada en instal·lacions de biomassa amb tecnologies d’última generació, totalment automatitzades i que permeten el telecontrol en instal·lacions. En aquest sentit, l'objectiu de l'acord és el de millorar l'eficiència i certificació energètica de les instal·lacions dels membres de l'ACCAC i, així, millorar els beneficis tot reduint les despeses.

AdiosCo2 ofereix al socis un servei de compra i instal·lació de calderes de biomassa amb avantatges especials: una auditoria energètica gratuïta, l’estudi de viabilitat econòmica, descompte en equips i en les instal·lacions, formació gratuïta, el primer any de manteniment gratuït, assistència tècnica preferent i la possibilitat de finançament per venda energètica i renting, entre d’altres.

Es busca promoure l’eficiència energètica a través del disseny, la implantació, el manteniment i la millora de les seves instal·lacions amb l’objectiu final de reduir l’empremta de carboni. D’aquesta manera, l’Associació, que vol potenciar la responsabilitat socioambiental dels associats com a línia estratègica, els posa a l'abast promocions avantatjoses per a l’ús de la biomassa, una energia neta i renovable i econòmica. Per a més informació, només cal que es posin en contacte amb l’Associació.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes