Formació teoricopràctica en què s'explicarà la importància d'una alimentació variada i saludable. Confeccionarem els menús i farem la seva anàlisi nutricional.

Data: Dimarts, 19 de febrer de 2019
Horari: de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 17.30 h
Durada: 6 h.
On: Casa de Colònies El Puig de Balenyà
Data límit d'inscripció: 4 de febrer

Preu soci: 78,00 euros* / Preu no soci: 85,50 euros (IVA no inclòs)
* consultar descompte per al titular de la instal·lació associada

BONIFICABLE INSCRIPCIÓ

Objectiu

Donar un toc distintiu als nostres menús fent un anàlisis nutricional i aportant un menú molt més saludable amb productes estacionals, de proximitat i de petita producció.

Destinataris

Aquest curs està adreçat a gestors de cases de colònies i albergs, així com a d’altres responsables i personal de cuina.  

Professorat

El formador és en Xavier Beltran, tècnic superior en dietètica i nutrició, professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. Forma part de l’equip d’AGAR, empresa d’assessorament alimentari. Formador habitual a les accions de l'ACCAC.

Contingut

Part teòrica

Explicarem les bases d'una alimentació saludable:

  • Equilibri alimentari en els menús de col·lectivitats
  • Anàlisis nutricional
  • Noves formes d'alimentació, com hi donem solució
  • Viabilitat econòmica amb una diferenciació de producte: de temporada, proximitat,...

Part pràctica

  • Cuinarem 5 receptes originals i nutritives. Us entragarem la fitxa tècnica de cada recepta, que a part de la informació nutricional, especificarà els al·lèrgens i els costos de cada plat.

Observacions

- La inscripció al curs és una sol·licitud que no n'implica la seva confirmació.
- La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l'assistent i es considerarà definitiva quan l’ACCAC rebi la documentació sol·licitada.
- Aquest curs no es realitzarà si no s’arriba a un mínim de places necessàries.
- Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació: L’organitzador del curs no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Tripartita si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 15 dies sobre la data d'inici prevista del curs.
- El curs inclou el dinar a la casa de colònies, que elaboraran els propis participants.

 

Més informació a [email protected] - Tel. 93 412 14 37

 

INSCRIU-T'HI

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes