l’Associació de Cases de colònies i albergs de Catalunya, volem mostrar el nostre rebuig i preocupació pel que representa el posicionament final dels organismes judicials.

14/10/2019

Davant de la sentència dictada pel Tribunal Suprem en relació al procés obert contra els líders civils i polítics catalans, l’Associació de Cases de colònies i albergs de Catalunya, volem mostrar el nostre rebuig i preocupació pel que representa el posicionament final dels organismes judicials.
 
La nostra organització, grup d’empreses i entitats compromeses amb l’educació, ha estat amatent al pronunciament judicial davant d’uns fets politics que considerem que a ulls de qualsevol persona i també de múltiples organitzacions internacionals no han de comportar una resolució condemnatòria en aquests termes. Un estat de dret ha de garantir escenaris favorables per a l’exercici dels drets fonamentals i de les llibertats.
 
També volem fer arribar la nostra solidaritat i escalf en aquests moments tan difícils a les persones empresonades, exiliades, així com a les seves famílies i amistats.
 
L'ACCAC també s'ha adherit al manifest "Davant la sentència del procés - Una crida a la llibertat com a espai de consens", al qual han donat suport més de cinc centes entitats i organitzacions de la societat civil, com a mostra de rebuig a la sentència i on es denuncien les “conseqüències greus que aquesta té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per la qualitat democràtica de la nostra societat”.  
 
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes