Aquesta primavera arrenca el cicle de sessions formatives 'Entrevistes amb experts' que PIMEC posa a disposició dels socis de forma totalment gratuïta.

12/04/2017

L'Agenda PIMEC d'aquest trimestre presenta un seguit de propostes relacionades amb el món de l'empresa, que oferirà coneixement molt concret sobre matèries com el màrqueting, la logística, gestoria, noves tecnologies, formació i els recursos humans.

Les sessions seran individuals, personalitzades per a cada empresa interessada a assistir-hi, en torns entre 45 min i vàries hores on l'expert oferirà tot el coneixement que es necessiti en format pregunta i resposta. Poder conversar amb l'expert, permetrà a l'empresa exposar, analitzar i, fins i tot, corregir males praxis de l'àrea concreta que s'estigui treballant.

'Entrevistes amb experts' s'impartiran fins al 19 de juny arreu del territori, Barcelona, l´Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Granollers, Manresa, Vic, Tarragona, Lleida i Girona.

Algunes de les propostes seran comunes a les diferents localitats:

Trobada individual: Radiografia digital del teu negoci
Trobada individual: Gestió de recursos humans
Trobada individual: Gestió de la formació
Jornada individual: Suport a l'Exportació

Podeu consultar totes les sessions 'Entrevistes amb experts' a l'agenda PIMEC

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes