Es farà un taller enfocat a innovar en la cuina de col·lectivitats, introduint nous productes. Al mateix temps als plats estrella de les nostres instal·lacions els hi donarem una vessant més artesana, saludable i divertida

Data: Dimarts, 30 de gener de 2018
Horari: de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 17.30 h
Durada: 6 h.
On: Casa de Colònies Vallclara
Data límit d'inscripció: 22 de gener

Preu soci: 78,00 euros* / Preu no soci: 85,50 euros (IVA no inclòs)
* consultar descompte per al titular de la instal·lació associada

BONIFICABLE INSCRIPCIÓ

Objectiu

Es farà un taller enfocat a innovar en la cuina de col·lectivitats, introduint nous productes. Al mateix temps als plats estrella de les nostres instal·lacions els hi donarem una vessant més artesana, saludable i divertida

Destinataris

Aquest curs està adreçat a gestors de cases de colònies i albergs, així com a d’altres responsables i personal de cuina.  

Professorat

El formador és en Xavier Beltran, tècnic superior en dietètica i nutrició, professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. Forma part de l’equip d’AGAR, empresa d’assessorament alimentari.

Contingut

Part teòrica

  • La Gestió com a eina d’innovació
  • Gestió de l’oferta gastronòmica
  • El concepte healthy, màrqueting actual
  • Nous ingredients aplicats
  • Coaccions saludables
  • Formes, textures i colors
  • L’emplatat final

Part pràctica

  • Es cuinaran 4 receptes que aportin un valor afegit a la cuina de col·lectivitats.

Observacions

- La inscripció al curs és una sol·licitud que no n'implica la seva confirmació.
- La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l'assistent i es considerarà definitiva quan l’ACCAC rebi la documentació sol·licitada.
- Aquest curs no es realitzarà si no s’arriba a un mínim de places necessàries.
- Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació: L’organitzador del curs no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Tripartita si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 15 dies sobre la data d'inici prevista del curs.
- El curs inclou el dinar a la casa de colònies, que elaboraran els propis participants.

 

Més informació a [email protected] - Tel. 93 412 14 37

INSCRIU-T'HI

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes