Norma Pujol i Farré passa a substituir Marta Vilalta com a directora general de Joventut.

25/09/2018

El Govern de la Generalitat ha nomenat a la flixanca Norma Pujol i Farré com a nova Directora General de Joventut. Pujol ha estat, des del mes de maig de 2016, la coordinadora Territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre

També és regidora de Joventut, Igualtat i Cultura a l’Ajuntament de Flix des de juny de 2015 i fins 2017 també ho va ser d’Esports.

Norma Pujol és diplomada en Magisteri d’Educació Musical per la Universitat de Lleida (UDL) i té el postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la UDL.

Ha treballat de mestra en diversos municipis de Catalunya i des de l’any 2015 té la plaça definitiva a la ZER Ebre (Riba-roja d’Ebre i la Palma d’Ebre). Vinculada a ERC de Flix des del 2007, n'és militant des del 2015 i Secretaria de la Dona de l'executiva local de Flix des del 2017. 

Persona molt implicada en la vida associativa del municipi, ha estat Presidenta del Club Nàutic Flix entre 2012 i 2015 i és sòcia de diverses entitats culturals, socials i esportives com ara Associació Cultural la Cana, Grup Natura Freixe, Flexus Teatre, Agrupació Sardanista, Associació de Jocs Tothom a Taula, Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, la Joventut Esportiva de Flix I l'ANC.