Can Roviralta
 Dades del sol·licitant  * Els camps amb asterisc són imprescindibles perquè puguem gestionar la vostra sol·licitud correctament.
* Nom grup/particular
  Tipus de client
  Població
* Persona de contacte
* Telèfon
  Correu electrònic
 Observacions  Expliqueu-nos què més voleu que tinguem en compte per realitzar la vostra estada: quines activitats, dates alternatives, cases preferides...
 Característiques del grup i dates de l'estada 
* Núm. places
  Núm. d'infants
* Tipus d'estada allotjament
allotjament amb dret a cuina
pensió completa
amb activitats
estada d'un dia
  Casa en exclusiva
Data d'entrada / /
  primer àpat
Data de sortida / /
  últim àpat
Marqueu si NO voleu especificar dates concretes. En aquest cas �s important especificar prefer�ncies de dates al camp Observacions.
De conformitat amb la LOPD, autoritzo a que les meves dades siguin incloses en un fitxer de l'ACCAC, amb la finalitat de ser informat dels seus serveis, essent coneixedor que el responsable de les mateixes és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) i que podré en tot moment exercir el meu dret a oposar-me, rectificar o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt - 08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça accac@accac.cat. Igualment, per a la necessària prestació del servei a contractar, accepto que ACCAC comuniqui les meves dades de caràcter personal a l’empresa o empreses que prestin els serveis a la casa o alberg en el cas de formalitzar la reserva.