S'edita el tercer conveni del lleure
Les patronals signants publiquen el Tercer Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya amb l'objectiu de fer-ne difusió.
  Joventut registra fins ara 2.981 activitats de lleure per aquest estiu amb més de 155.000 participants
Es preveu superar els 250.000 participants i les 4.800 activitats de l'estiu passat.
  La qualitat a les piscines de les instal·lacions juvenils
Arriba l'estiu i per tant, s'ha de tenir especial cura de les piscines perquè vetllin per la salut dels usuaris de les cases de colònies i albergs.
  Subvencions per al foment territorial del turisme
Aquests ajuts per als ens locals estan finanaçats amb els ingressos generats per la taxa turística.
  Educació, salut i convivència en el menjador de l'escola
Cal garantir que l'alimentació dels menjadors de l'escola i de les colònies sigui segura pel que fa a la higiene però també adequada des del punt de vista nutricional, sensorial i relacional.
  Nova promoció per als tours virtuals de les instal·lacions juvenils
Les visites virtuals de les cases de colònies i albergs són una bona estratègia de promoció ja que permeten mostrar la casa amb un recorregut pels diversos espais i ser més visible a la xarxa.
  Comencen les visites d'estiu de l'ACCAC
La Secretaria Tècnica de l'entitat visitarà una desena cases de colònies i albergs associats per mantenir-hi el contacte directe.
  Preparats per al bon temps
És important que pares, educadors i professionals sanitaris transmetin als infants les recomanacions adreçades a la protecció solar.
     

 

 

Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt. M/N 08002 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
D'acord amb la LSSICE, podeu donar-vos de baixa d'aquest butlletí
enviant un correu electrònic a [email protected] amb l'assumpte baixa.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes