Aprovat el nou decret d'activitats de lleure
La nova normativa, que entrarà en vigor l’1 de novembre, s'actualitza per simplificar-la i adaptar-la a les noves necessitats i realitats socials que han sorgit els darrers anys.
  Totes les empreses han de registrar la jornada dels treballadors
La inspecció exigeix sistemes de control de la jornada a temps parcial i complet.
  Canvis en la normativa de la protecció de dades
L'objectiu d'aquest nou conjunt de regles, que no s'ha d'aplicar fins el 2018, és dotar la ciutadania d’un major control sobre les seves dades personals i simplificar l'entorn normatiu de les empreses en l'era digital.
  Nou etiquetatge per als productes per a celíacs 
Des del passat 20 de juliol els productes per a celíacs s'etiqueten de manera diferent. D'acord amb un nou reglament europeu, l'etiquetatge diferencia ara entre els productes sense gluten i els que són molt baixos en gluten i, conseqüentment, no aptes per a les persones amb intolerància o celíaques.
  Els certificats digitals de persona jurídica arriben al final de la seva vida
El nou reglament europeu homogeneïtza els certificats digitals a tots els països de la Unió i obliga a les autoritats de certificació de facilitar la informació de validesa i/o revocació dels certificats de forma gratuïta i telemàtica.
  Subvencions per a la contractació de joves professionals
Amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Pimec posa en marxa el programa “Fem ocupació per a joves”, que ofereix una subvenció a les empreses que contractin joves talents.
  S'obre la convocatòria 'Forma i Insereix' 2016
El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ofereix, mitjançant el programa Forma i Insereix, una línia de finançament per a les empreses que necessitin contractar treballadors. El termini per sol·licitar la subvenció és fins al 31 d'octubre del 2016.
  Octavi Bono, nou director general de Turisme de la Generalitat
El fins ara director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona relleva Marian Muro, que s'incorpora al sector privat.
  Es publica una guia per prevenir l'assetjament i els abusos sexuals en l’educació en el lleure
La Direcció General de Joventut ha elaborat una sèrie de materials per prevenir aquestes situacions, posar-hi solució i saber com actuar si ens hi trobem, tant si hi estem participant com si som dirigents o entitats organtizadores.
  Distinció a la iniciativa Amed, que promou la dieta mediterrània
Aecosan ha atorgat un dels guardons de l'última edició dels Premis Naos al programa Amed (alimentació mediterrània); una iniciativa impulsada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya que busca promoure la salut en l'àmbit de la restauració social i col·lectiva.
   Nous avantatges de Pimec
Els socis de l'ACCAC es poden beneficiar dels avantatges de Pimec, ja que l'Associació n'és sòcia col·lectiva.
  Mig miler de centres educatius se sumen a Escola Nova 21
El programa Escola Nova 21 vol contribuir a l’actualització disruptiva del sistema educatiu amb un pla pilot de canvi de tres anys.
  Nova avaluació de primària adequada a les competències bàsiques
L'avaluació serà contínua i global, preveurà l'observació sistemàtica de l'assoliment dels objectius educatius i tindrà una visió globalitzada del procés d'aprenentatge
   

 

 

Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt. M/N 08002 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
D'acord amb la LSSICE, podeu donar-vos de baixa d'aquest butlletí
enviant un correu electrònic a [email protected] amb l'assumpte baixa.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes