L'ACCAC presenta l'Associació i les inquietuds del sector a la nova directora general de Joventut, Marta Vilalta.

L’11 de maig, el president de l'ACCAC, Werner Estellé, i Pedro de Haro, director-gerent, es van reunir amb Marta Vilalta, nomenada directora general de Joventut a principis d’any.
 
La trobada va servir per presentar-li l'ACCAC, que enguany commemora els 30 anys treballant a favor de les instal·lacions juvenils i de les colònies. Com a representant del sector, també va traslladar el punt de vista de l’Associació sobre el projecte del nou reglament i la dilació de la seva tramitació.
 
A banda, de Haro va exposar la inquietud dels socis sobre la futura regulació i ordenació de noves modalitats d’allotjaments turístics, que inclou la figura d’alberg turístic, fins ara inexistent.
 
Una altra de les qüestions de què es va parlar a la reunió és el debat de l’augment d’escoles que fan jornada intensiva i quina afectació pot comportar per al lleure dels infants i joves en general i, més concretament, per a les colònies escolars.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes