Les patronals signants publiquen el Tercer Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya amb l'objectiu de fer-ne difusió.

El 10 de març de 2015 va ser un dia destacat per al sector del lleure educatiu i sociocultural: Se signava el Tercer Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya. Aquest nou acord, que és vigent des de setembre del 2014 i fins a desembre del 2016, afecta entre 25.000 i 30.000 persones, en funció de l’època de l’any.

Per tal de fer la màxima difusió del conveni entre el sector, l'Acellec, La Confederació i l'ACCAC han fet una edició del document publicat al DOCG el 10 de juliol del 2015. Es vol donar a conèixer un conveni que garanteix la continuïtat i la màxima qualitat dels serveis de lleure educatiu i sociocultural. Per això, va ser necessari que la mesa de negociació de la qual forma part l’ACCAC, fes una revisió d’aspectes com l’organització del treball o els increments salarials per adaptar-lo a l’actual context social i econòmic.

Potser t'interessa: Entra en vigor el Tercer Conveni del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes