L'ACCAC va transmetre-li les al·legacions sobre la creació de la nova figura d'allotjament turístic similar a la dels albergs.

11/10/2016

L’ACCAC va participar com a membre de Pimec Turisme a la reunió amb el Director General de Turisme, Octavi Bono, en què es van plantejar dues qüestions: La nova reglamentació de turisme i la taxa turística.  

Així, l’ACCAC va tenir l'oportunitat de transmetre directament al nou director les seves al·legacions sobre la creació de la nova figura d'allotjament turístic similar a la dels albergs. Se li va exposar que l’Associació la considera innecessària perquè no existeix un problema d’ordenació ni de regulació dels albergs.

En canvi, es va aprofitar per recordar les reivindicacions de suport al sector, com el fet que hi hagi un treball més transversal entre departaments que permeti, per exemple, tenir una major presència i visibilitat de totes les instal·lacions juvenils en les actuacions d'ajut i suport del Govern en relació a la promoció turística.

Potser t'interessa: Octavi Bono, nou director general de Turisme de la Generalitat

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes