Coincidint amb l'estrena del nou web de l'Associació, es renova la campanya "Un estiu per compartir i conviure".

Un any més, l'ACCAC vol ser punt de trobada de les instal·lacions associades que organitzen directament colònies obertes durant el proper estiu. I aquest any l'Associació ho fa estrenant nou portal i nova imatge de la campanya "Un estiu per viure i conviure". D'aquesta manera, vol potenciar l'oferta de les colònies d'organització pròpia tot utilitzant els nous canals de comunicació de l'ACCAC, més accessibles i actuals.  


A més, les instal·lacions juvenils que ho desitgin poden sol·licitar una clau d'accés a la Direcció de Joventut per incloure les seves colònies a la Guia d'activitats de lleure educatiu, un cercador de la Generalitat que aglutina les activitats d'estiu.

Notificació de les activitats d'estiu

La Generalitat també ha publicat la guia Anem preparats amb consells i orientacions per organitzar les colònies d'estiu. El document recorda que les activitats d'educació en el lleure amb infants i joves menors de 18 anys s'han de notificar 20 dies abans de la seva realització, segons regula el Decret 137/2003. S'ha de fer si es desenvolupen a Catalunya amb un nombre de participants menors de 18 anys superior a sis i l’activitat tingui una durada de tres o més nits consecutives.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes