L'ACCAC i Serhs han organtizat, un any més, una jornada adaptada a la realitat de les instal·lacions juvenils amb el títol "La cuina a les colònies, tradició i innovació", que va tenir un gran èxit de participació.

28/12/2016

Demostrar que és possible guanyar eficiència i rendibilitat a la cuina sense renunciar als plats i menús tradicionals, aquest és el repte que plantejava la 4a Jornada que van organitzar conjuntament l’ACCAC i la central de compres Serhs Distribució, pensada per als socis de l'Associació i gratuïta.

La Jornada es va celebrar el dia 13 de desembre a La Fageda (Santa Pau) i, a partir de la realitat directa de les cases de colònies i albergs, es va dissenyar amb una metodologia pràctica en què un xef de Rational va compartir idees i solucions per cuinar per a col·lectivitats. Es va mostrar en viu com elaborar, amb el forn i de manera saludable, plats de qualitat però cercant sempre l’eficàcia i l’eficiència. Durant la trobada, els assistents van tenir l’oportunitat de degustar les propostes culinàries del xef per tal de comprovar els resultats obtinguts.

Durant el matí, també hi va haver una presentació dels productes de neteja Ecolabel, de baix impacte mediambiental, i els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà el projecte social i empresarial de La Fageda amb una visita a les instal·lacions de la fàbrica de postres i melmelades. També es van poder desgustar els seus iogurts, un dels productes que les cases de colònies ofereixen als seus usuaris.

La sessió s'inclou en el Pla de formació 2016-17 de l'Associació, una aposta per la formació com a factor clau del creixement i millora del sector mitjançant l'adquisició de competències professionals i l'aprenentatge continu.

Potser t'interessa: El 2017 comença amb formació per a les cases de colònies.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes