Oferta totes les cases.

 
Oferta genèrica per cobrir les places de personal de cuina i/o neteja, així com de manteniment, per les nostres cases de colònies. Els currículums que s'incloguin en aquesta oferta estaran a disposició de qualsevol de les cases associades a l'ACCAC.

Lloc de treball: personal de cuina, neteja i/o manteniment
Ubicació de l'activitat: qualsevol lloc de Catalunya.
Categoria: Cuiner/a, Ajudant/a de cuina, Empleat/da de neteja

Descripció de l'oferta:
Cuiner/a: encarregat/a  de la preparació dels aliments, responsabilitzant-se del seu bon estat i presentació, així com la polidesa del local i estris de cuina.
Ajudant/a de cuina: és qui, a les odres del cuines/a, l'ajuda en les seves funcions.
Empleat/da de neteja: és la persona que realitza la neteja de les zones assignades.
 
Requisits desitjats:
Experiència en algunes de les tasques assignades.
Carnet de Manipulador/a d'aliments
Es  valorarà domini de català. Carnet de conduir B1 i disponibilitat de cotxe.


Dades del candidat

Pots enviar-nos un document amb el teu C.V.

De conformitat amb el RGPD, autoritzo que les meves dades i el meu currículum restin registrades en un fitxer de l'ACCAC. De la mateixa manera, autoritzo el tractament i la cessió de les mateixes a la resta de cases associades a l'ACCAC que puc consultar a través de la seva pàgina web en el servei de borsa de treball que ofereix ACCAC als seus associats essent coneixedors que el responsable de les quals és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i que podré en tot moment exercir el meu dret d'oposar-me, rectifica o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt -08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça [email protected].

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes