L'acte ha estat el tret d'inici de les commemoracions del 30è aniversari de l'Associació.

24/02/2016

Les instal·lacions juvenils associades a l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC)han tingut una cita important a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat, que s’ha celebrat el 23 de febrer a la casa de colònies Can Ribas de Montbui, a Bigues i Riells (Vallès Oriental). 

L'Assemblea és el principal òrgan de presa de decisions dels socis de l'entitat. Per aquest motiu, totes les cases de colònies i albergs de l'ACCAC han estat cridats a participar en l'acte, que ha començat amb la presentació, i aprovació per unanimitat, tant de la memòria de gestió com dels comptes anuals del 2014. 

A continuació, les 41 instal·lacions que hi han assistit han passat a renovar alguns càrrecs de la Junta directiva i se n’han nomenat de nous, que han estat aprovats per tothom. Un dels canvis s’ha produït en la vicepresidència ja que Georgina Bajona rellevarà Maria José Gràcia. Aquest càrrec acompanya la presidència, que assumeix Werner Estellé des del 2014.

El matí també ha comptat amb la conferència de Jaume Gurt sobre el lideratge en un món nou. El director d’Organització i Desenvolupament de Persones en Schibsted Spain ha donat claus per entendre el nou paradigma que es produeix amb les noves generacions de persones que s’incorporen en el món laboral i com dirigir-les i involucrar-les en un projecte.

El moment més emotiu de la trobada ha estat el dinar, que ha servit per celebrar els 30 anys de l’ACCAC amb els socis amb un pastís commemoratiu. A la tarda, s'han debatut i decidit les principals línies estratègiques i el pressupost de l'entitat de cara el nou any.

En concret, s’han presentat diferents propostes de celebració del 30è aniversari de l’ACCAC per tal d’aconseguir la major implicació dels socis. També s’ha fet una presentació del nou web que ben aviat estrenarà l’Associació i s’han posat en qüestió les repercussions que pot tenir per al sector la jornada intensiva a les escoles.

Celebració del 30è aniversari de l'ACCAC amb els socis 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes