Dimarts, 1 de desembre, més de 80 persones es reunien al Món Sant Benet per formar-se sobre menús adaptats per a al·lèrgics i per a vegans de la mà de la Fundació Alícia, entitat referent en gastronomia.

24/11/2015

Els participants valoren molt positivament la formació "Menús per a tothom", tant a nivell d’organització i de mitjans com de metodologia i continguts. Tot i la llarga experiència de les instal·lacions juvenils a l'hora d'adequar els àpats a la diversitat d'usuaris, afirmen que el que han après ho podran aplicar al dia a dia de la gestió de les cases i albergs.

Al llarg del dia, van poder ampliar els coneixements i les eines dirigides especialment al sector per millorar la qualitat i l’oferta del seu servei. Alhora, van poder endur-se receptes i idees sobre com aprofitar la cultura gastronòmica de cada zona per aportar valor afegit als usuaris de les instal·lacions juvenils i opcions dirigides a persones veganes i vegetarianes.

La jornada, que va exhaurir les places, va estar organitzada per l' ACCAC amb el suport de Serhs Distribució. Els participants van comptar amb diferents sessions conduïdes per experts de la Fundació Alícia en la matèria, que cuinaven en directe mentre ho anaven explicant, però també es va organitzar una part pràctica en què les cases podien aplicar els continguts que havien rebut.

“Menús per a tothom” s'inclou en el Pla de formació 2015-16 de l'Associacióuna aposta de l’ACCAC per la formació com a factor clau del creixement i millora del sector mitjançant l'adquisició de competències professionals i l'aprenentatge continu.

Potser t'interessa: Oberts els cursos formatius de l'ACCAC per a les instal·lacions juvenils.  

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes