Per garantir una bona comunicació entre els associats i crear xarxa, l'ACCAC s'aproxima al territori amb reunions de coordinació amb els gestors de les instal·lacions juvenils.

29/10/2015

L’Associació té present que és clau la implicació dels seus membres i la participació directa en els afers col·lectius. Per això ha convocat el mes de novembre les cases de colònies i albergs que en formen part a diverses trobades que se celebraran arreu del territori català i que estaran dinamitzades pels membres de la junta directiva que són referents de la zona.

L’objectiu serà el d’establir una conversa bidireccional i directa perquè l’Associació pugui copsar de primera mà les inquietuds, opinions i interessos del sector alhora que s’elaboren discursos compartits per tal d’afrontar els reptes actuals.

Les noves incorporacions a l'ACCAC i el continu creixement de l'Associació, que ha augmentat un 20 % d'afiliacions des de l'inici de la crisi econòmica, demostren la importància del treball col·lectiu per al reconeixement del sector i de les colònies. És necessari que el sector sigui plural però també que estigui ben coordinat i cohesionat i per això l'entitat crea nous espais de participació per enfortir-la.

Potser t'interessa: Bona rebuda de les visites d'estiu de l'ACCAC.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes