El diari digital e-colònies estrena "widget", un mòdul que permetrà que qualsevol persona que hi estigui interessada pugui inserir les notícies més rellevants de manera automàtica al seu web.

Per tal de donar ressò a les notícies del món de les colònies, el diari digital ofereix la inserció de notícies a qualsevol web d'una manera senzilla. Aquest mòdul permetrà a les persones interessades en el món del lleure educatiu i les colònies tenir notícies actualitzades sobre aquest assumpte en tot moment al seu portal i dotar-lo així de més dinamisme. Algunes cases associades a l'ACCAC ja han mostrat l'interès per incloure el mòdul al seu web.

Amb el nou widget s'amplien els canals de difusió fins ara existents: el web , els butlletins temàtics per als subscriptors i les xarxes socials (Facebook i Twitter). Aquest digital, que és una iniciativa de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC), aglutina en un sol portal la informació sobre les colònies i d’altres temes relacionats d’aquelles comunitats que són usuàries habituals de les instal·lacions. El diari també ha esdevingut un punt de referència sobre els assumptes que afecten a les cases de colònies i els albergs del país.

Per sol·licitar el codi font del mòdul només cal posar-se en contacte amb l'ACCAC. 

 

Captura de pantalla del widget

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes