A través d'alertes, el sistema recordarà la importància de mantenir actualitzades les dades d'ocupació.

El programari de l’ACCAC GestaWeb incorpora novetats: Quan la instal·lació juvenil tingui el calendari desactualitzat el sistema li enviarà un avís a través d’una alerta a l’àrea privada i amb un correu electrònic.

Un dels objectius és recordar la importància de tenir actualitzades les dades perquè l’ACCAC conegui l’ocupació del sector, tal com es va prioritzar als objecitus d’enguany de l’Associació. L’altre, és que el fet de disposar del calendari actualitzat és un del criteris principals per què una instal·lació s'ofereixi preferentment a través de la Central d’Informació i Reserves i que es redueix els percentatges de comissió que s’apliquen a les reserves. Si des de la darrera actualització no s'ha produït cap modificació al calendari, s’ha creat una opció al calendari perquè es pugui validar de manera fàcil que continua vigent. 

Mantenir aquesta informació al dia permet als gestors de les cases de colònies i albergs consultar-la des de qualsevol punt d’accés a Internet, publicar el calendari al seu web i exportar-la a Google Calendar. Així també milloraran la gestió de les reserves i la informació de la Central d’Informació i Reserves de l’Associació ja que es podrà veure automàticament si les instal·lacions tenen disponibilitat. 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes