A través d'alertes, el sistema recorda la importància de mantenir actualitzades les dades d'ocupació.

30/08/2023

El programari de l’ACCAC per a la gestió de les reserves el GestACCAC incorpora un sistema d'avís per a quan la instal·lació juvenil tingui el calendari desactualitzat, el qual remet un missatge a través d’una alerta a l’àrea privada i amb un correu electrònic.

Mantenir aquesta informació al dia permet als gestors de les cases de colònies i albergs consultar-la des de qualsevol punt d’accés a Internet, publicar el calendari al seu webexportar-lo al Google Calendar i consultar les dates del calendari escolar. Així també milloraran la gestió de les reserves i la informació de la Central d’Informació i Reserves de l’Associació, ja que es podrà veure automàticament si les instal·lacions tenen disponibilitat. 

A més el fet de disposar del calendari actualitzat és un dels criteris principals perquè una instal·lació s'ofereixi preferentment a través de la Central d’Informació i Reserves i que es redueix els percentatges de comissió que s’apliquen a les reserves. Aquells que utilitzen el GestACCAC de manera integral per gestionar les seves reserves, si des de la darrera actualització no s'ha produït cap modificació en la seva ocupació, existeix una opció al Calendari privat perquè es pugui validar de manera fàcil que continua vigent.

Finalment, cal recordar la importància de tenir actualitzades les dades per conèixer l’ocupació del sector tal com es va prioritzar entre els objectius de l’Associació, per això, aquells que actualitzen a través de l'opció Calendari privat, és molt interessant que indiquin el nombre de places ocupades als formularis i no es marqui simplement que aquella data no està disponible. També el gestor de la instal·lació podrà fer el càlcul de la seva ocupació.

Qualsevol soci pot trucar a l'Associació o enviar un correu a [email protected] si tenen qualsevol consulta sobre com actualitzar el calendari. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes