Les visites virtuals de les cases de colònies i albergs són una bona estratègia de promoció ja que permeten mostrar la casa amb un recorregut pels diversos espais i ser més visible a la xarxa.

Diverses instal·lacions juvenils de l'ACCAC aprofiten els avantatges de l'acord amb Google Fotos de Negocis per a promocionar les cases amb el tour virtual.


Es tracta de recorreguts virtuals de 360 graus, senzills o multiplanta, que permeten passejar per dins les instal·lacions alhora que s'obté un millor posicionament al cercador de Google i a Google Maps. Així doncs, els beneficis d'aquest acord són múltiples i amplien el servei fotogràfic que fins ara s'oferia (veure exemples 123 i 4). 

Les visites virtuals també permeten, a través de l'enllaç que et proporciona Google, compartir-los en webs, xarxes socials i promocionar punts concrets de la instal·lació (per exemple, el menjador, els exteriors, les habitacions,...) per tal de mostrar-los als clients.

Les instal·lacions que es vulguin beneficiar d'aquesta oferta només cal que es posin en contacte amb l'ACCAC per tal de poder programar la visita del fotògraf i obtenir tota la informació relativa al servei

Potser t'interessa: Promociona el teu negoci a Internet amb Google Places.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes