Les cases de colònies i albergs encara són a temps d'inscriure's als cursos programats el gener i el febrer.

L’ ACCAC compta amb un Pla de formació per al curs 2015-16, que  inclou una temàtica molt variada de cursos i que han tingut una bona acollida. Les accions formatives que s'ofereixen per al 2016 encara tenen places disponibles i en alguns casos, s'han repetit les sessions per tal d'ampliar les places i donar resposta a tota la demanda. 

És el cas de la proposta “Escandalls a la cuina, control de costos”. En aquesta formació sobre la gestió de costos a la cuina es coneixerà de manera molt pràctica quant costa un menú, com es poden abaratir costos sense renunciar a la qualitat, que és l’escandall i per què pot servir a les instal·lacions juvenils.

Una altra de les propostes de l’ACCAC és una formació en primers auxilis que té en compte les casuístiques pròpies de les cases de colònies i albergs, per tal d’aprendre a prevenir accidents, així com identificar i actuar davant d’una emergència.

Finalment, el mes de febrer es proposa un curs sobre manteniment de les piscines d’ús públic perquè els responsables de les instal·lacions puguin donar resposta als requeriments de qualitat de les diferents normatives.

Els cursos han estat dissenyats especialment per als gestors i treballadors de les cases de colònies associades tot tenint en compte les inquietuds que van traslladar en l'enquesta de formació i amb professors que tenen coneixement del sector.. Es fan repartits pel territori per facilitar-ne l’assistència i, per aquest motiu, algunes d’aquestes formacions es fan a cases de colònies de l’ACCAC. 

Els interessats s'hauran d' inscriure prèviament  dins el termini marcat i per a molts dels alumnes els cursos  podran ser gratuïts  si opten per utilitzar el crèdit de la  Fundació Tripartita  i compleixen els requisits necessaris que els indicarà l’Associació. També es fan descomptes per als socis i condicions avantatjoses per als titulars de les cases de colònies i albergs. Els associats que vulguin més informació sobre el pla de formació, només cal que es posin en contacte amb l’Associació.

Potser t'interessa: Les cases de colònies valoren molt positivament la formació de la Fundació Alícia.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes