L'ACCAC està iniciant els tràmits per formar part del registre per tal de continuar exercint la seva funció d'interlocució i defensa del sector.

En una sessió informativa amb gremis i associacions membres de Pimec, el director general de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya, Xavier Bernadí, ha recomanat que tots els gremis i associacions empresarials amb seu a Catalunya s’inscriguin al Registre de Grups d’Interès, que gestiona el Departament de Justícia.

El Registre de Grups d’Interès fou creat arran de la Llei 19/2014, de Transparència, i del seu desplegament reglamentari a través del Decret 171/2015. Segons Bernadí, la inscripció de les associacions podria esdevenir un requisit bàsic per a poder sol·licitar reunions amb membres del Govern català, així com per participar en processos de consulta i al·legacions sobre projectes normatius de caire sectorial.

La Generalitat no ha aclarit, però, quines activitats caldrà publicar al Registre de Grups d’Interès. Pimec ha declarat que seguirà treballant amb la Generalitat per tal de concretar les obligacions del Registre i n’informarà als seus associats. L'ACCAC, que també és membre de Pimec i va participar a l'acte, està iniciant els tràmits per formar part d'aquest registre per tal de continuar exercint la seva funció d'interlocució i defensa de tots aquells afers que són d'afectació al sector de les instal·lacions juvenils.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes