Interlocució, col·laboració i defensa dels interessos col·lectius dels associats i del sector

L'ACCAC respon a les necessitats d'estructuració del sector. A través de l'elaboració de discursos compartits, té un rol de representació de les instal·lacions juvenils que agrupa: donar a conèixer el col·lectiu, sensibilitzar sobre la realitat del sector, ser el referent en l'àmbit de les instal·lacions juvenils o ser l'interlocutor davant l'Administració, són algunes de les tasques que desenvolupa.

En aquest sentit, l’ACCAC ha tingut un paper proactiu a l’hora de negociar el nou Reglament d’instal·lacions juvenils, el Tercer Conveni del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural i també és sòcia col·lectiva de Pimec. Així, a través del potencial comú de les instal·lacions juvenils, defensa els interessos generals del sector per afrontar els reptes actuals de la nostra societat i seguir potenciant les experiències de qualitat que suposen les estades a les cases de colònies i albergs.

[+ Informació]

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes