La DGT exigeix disposar del DEV per poder matricular o canviar la titularitat d'un vehicle, així com per rebre totes les notificacions.

30/11/2016

La DGT exigeix disposar del DEV per poder matricular o canviar la titularitat d'un vehicle, així com per rebre totes les notificacions.

A partir l'1 de juliol de 2016 l'Adreça Electrònica Vial (o DEV, de les sigles en castellà) és obligatòria per a totes les empreses que són titulars de vehicles, que s'han de donar d'alta.

L'Adreça Electrònica Vial és un sistema de notificació electrònica creat per l'administració, per substituir l'adreça del domicili postal. Mitjançant la DEV les empreses reben totes les notificacions i avisos relacionats amb els vehicles dels quals és titular o arrendatari, com, per exemple, notificacions de procediments sancionadors, la caducitat de l'assegurança o, fins i tot, de la ITV, entre d'altres.

La Direcció General de Trànsit i totes les administracions públiques amb competències sancionadores en matèria de trànsit, han deixat d'emetre notificacions en paper, tot facilitant la resolució telemàtica dels tràmits administratius.

Un cop donades d'alta a la DEV, les empreses poden sol·licitar que un tercer gestioni seva DEV a través del Registre Electrònic d'Apoderament (REA). El REA és un sistema informàtic mitjançant el qual les empreses poden atorgar poders a tercers per actuar en el seu nom davant la pròpia DGT.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes