El suport necessari per implantar correctament sistemes de gestió que garanteixin el control i la higiene alimentària a les cases de colònies i albergs.

L'ACCAC posa a l’abast dels socis una empresa autoritzada que facilita el disseny i la implantació d’un correcte sistema d’autocontrols. L'objectiu: Vetllar per la seguretat i la salut dels usuaris promovent mesures com la implantació del sistema de autocontrol basat en l’APPCC. D'aquesta manera, es vol prevenir i controlar tots aquells perills que puguin originar un problema de seguretat alimentària.

Per assolir aquests objectius, s’ha cregut important es facilita l’assessorament i el servei d’una empresa especialitzada, que dóna suport tant pel que fa a la diagnosi com a la implantació i/o la revisió del sistema APPCC, segons el nivell d’implantació que tingui la instal·lació. L'acord amb Cedia, Centre de Diagnosi de l’Aigua, ofereix alhora els serveis propis del control i anàlisi d’aigües.

Cedia és una empresa registrada al Departament de Salut com a Laboratori de Salut ambiental i alimentació. També estan registrats com a Laboratori Agroalimentari de Catalunya al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i al registre REFMA: 315/CAT com a Entitat de Formació de manipuladors d’aliments.

L’acord ofereix la possibilitat de millorar la gestió de les instal·lacions respecte a la seguretat alimentaria: controlant, assegurant i actualitzant processos basant-se en la prevenció. El sistema APPCC permet identificar els perills, avaluar el risc i establir els punts de control en tot el procés, en funció de les característiques concretes dels productes/serveis. D'aquesta manera, en aquells punts de control que es defineixin com a crítics, poden establir-se mesures preventives adients per a disminuir el risc o portar-lo a nivells acceptables. També permet proposar mesures correctores en els casos que sigui necessari, amb l’objectiu de dotar de seguretat l’aliment o productes/serveis relacionats així com assolir la satisfacció del consumidor.

[+ informació]

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes