Sis anys després, l'Estat executarà a partir de l'1 de gener el que recull la llei d'Igualtat.

28/12/2016

El portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo, va confirmar ahir en la roda de premsa després del Consell de Ministres que l’ampliació a un mes del permís de paternitat prevista en la llei d’igualtat entrarà en vigor el gener del 2017. "Puc anunciar-los que el permís s’ampliarà a partir del pròxim 1 de gener de dues a quatre setmanes, una mesura que va en aquesta necessària conciliació entre la vida professional i la vida familiar", va declarar el també ministre d’Educació.

L’ampliació de dos a quatre setmanes del permís patern per naixement o adopció d’un fill està prevista en la llei d’igualtat del 2007, que donava com a marge fins al 2013 per posar-lo en funcionament amb la intenció que fos la primera pedra de la progressiva equiparació d’aquestes llicències, ja que les mares tenen 16 setmanes, i els pares, de moment, només dues. Malgrat això, els diversos governs espanyols han anat postposant la mesura.

A més, recentment, el Congrés ha aprovat una proposta per equiparar el permís de paternitat amb el de maternitat

Font: El Periódico.cat

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes