Primagas Energia, subministradora de gas propà en dipòsit, té un acord amb l'ACCAC amb el qual les instal·lacions juvenils poden gaudir de diversos avantatges.

28/12/2016

Ara que arriba l'hivern, els socis de l'ACCAC es poden beneficiar de l'acord amb Primagas Energia. Descomptes en el gas propà a través d’un tarifari més avantatjós, assessorament energètic gratuït o solucions energètiques de gas propà adaptades a cada cas són alguns dels avantatges que s'ofereixen. 

Els socis també podran acollir-se al Plan Renove per a la instal·lació d’equips nous i canvis d’equips. A més, aquesta empresa també té un especial compromís per a les solucions sostenibles, un repte de tots.

Les cases de colònies o albergs que estiguin interessats en aquests serveis poden posar-se en contacte amb l'ACCAC per demanar més informació.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes