L'e-colònies és el primer diari digital sobre el món de les colònies, l'educació i el lleure.

L'e-colònies és un diari digital adreçat a escoles, famílies, entitats de lleure, persones del sector i altres usuaris de cases de colònies i albergs.La varietat temàtica de la informació del diari defineix l’e-colònies.cat com un mitjà que arriba a un públic molt divers i que té com a nexe comú la seva vinculació amb les cases de colònies i albergs del país.

Les notícies s’estructuren en sis canals temàtics: colònies, escoles, lleure, família, sector, opinió i agenda. S’ofereix un butlletí específic per a subscriptors amb informació sobre escoles, lleure, famílies i el sector de les cases de colònies i albergs.

Els objectius principals són els d’ampliar els canals de comunicació i la presència a la xarxa de l’ACCAC, ser el referent a la xarxa d’informació sobre el món de les colònies així com d’altres qüestions relacionades amb el sector i els seus usuaris. També es vol garantir una presència mínima i de qualitat de tots els associats en els bàners per garantir la seva presència entre els usuaris potencials.

[+ informació]

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes