L'ACCAC edita la revista "Lleure" sobre les colònies, el lleure i les activitats formatives en instal·lacions juvenils.

Lleure és la revista que ha editat durant molts anys i fins el 2017 (52 números) l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya amb l’objectiu de promoure les colònies, el lleure i les activitats formatives en instal·lacions juvenils, cases de colònies i albergs.

Estava dirigida a la comunitat educativa (de la qual formen part les escoles, els esplais, els agrupaments i algunes associacions) així com també a qualsevol persona o entitat que vulgui gaudir dels valors de la convivència, la formació i l’esbarjo en espais i entorns privilegiats.

Les seccions de Lleure incloïen un monogràfic, entrevistes a persones vinculades al món de l’educació, un anuari i una cronologia del que ha passat al llarg de l’any en el sector educatiu.

El setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, es distribuïa la revista Lleure a més de 4.000 centres educatius, 1.500 associacions i col·lectius infantils i juvenils, 360 instal·lacions juvenils, així com institucions oficials, consells comarcals, centres de recursos pedagògics i punts d’informació juvenil.

La publicació era membre de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

[+ informació]

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes