Inclusió gratuïta al web www.accac.cat, amb vuit apartats d'informació de cada casa, galeria de fotos, tours virtuals i calendari d'ocupació. Contacte directe amb el soci i bon posicionament en cercadors.

Partim del convenciment que obtenim un millor posicionament gràcies a la presència com a col·lectiu i de la dificultat d’assolir aquesta situació de forma individualitzada. Amb la vocació de ser un portal de referència, va néixer www.accac.cat.

El portal té una presència preferent als cercadors i compta amb una àmplia informació de cadascuna de les instal·lacions. Hi apareix una fitxa de cada casa de colònies o alberg, que és administrable pel seu titular, en què hi consten aspectes com les especificitats, els serveis i les activitats que ofereix, fotografies i un tour virtual.

[+ informació]

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes