Un dels objectius principals de l'ACCAC és el d'oferir formació a mida, que s'adapti a les inquietuds i la realitat del Sector.

L'ACCAC creu que una de les maneres d’abordar la gestió dels canvis actuals a les instal·lacions juvenils és a través de la formació continuada dels professionals que les dirigeixen i hi treballen. Per això l'Associació proposa accions formatives específiques per a les cases de colònies i albergs socis; una iniciativa que organitza i programa directament la pròpia Associació tenint en compte les necessitats reals dels socis i els requeriments en la gestió d’una instal·lació juvenil. 

Les diferents propostes de càpsules de coneixement permeten abordar les necessitats concretes de les instal·lacions des de la comprensió de la realitat del sector i del context actual. Totes les accions del calendari estan enfocades a l'activitat real de funcionament i gestió de les cases de colònies, i les imparteixen col·laboradors habituals de l'ACCAC amb experiència directa en les instal·lacions juvenils; és a dir, professionals amb coneixements de què són i què fan aquestes cases.

Consulta la formació d'enguany [pla formació]

[+ informació]

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes