L'Associació participa a la taula sectorial de turisme de Pimec i n'és sòcia col·lectiva, fet pel qual els associats de l'ACCAC poden gaudir de beneficis i avantatges per a pimes.

Pimec és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya. La seva vocació és defensar i representar els interessos de les pimes i els autònoms en tots els fòrums de consulta i debat de les administracions perquè les pimes siguin competitives i comptin amb recursos per ser el motor de l’economia.

Aquesta és una de les organitzacions empresarials catalanes més representatives, reconeguda com a agent econòmic i social. Aquest fet, li permet participar en diferents òrgans consultius, taules i comissions, en les quals es debaten les lleis, els decrets, les accions i les polítiques de les administracions públiques catalanes.

És present a més de 300 comissions, taules i fòrums específics de negociació o concertació socioeconòmica de l’àmbit publicoprivat. L'entitat aprofita aquests òrgans i instruments d’interlocució amb les administracions per tal de fer valer els interessos de les pimes i dels autònoms a tots els nivells.
 
Amb la participació activa a Pimec, l'ACCAC suma sinergies, tot permetent-nos una millor defensa dels interessos del sector que representem i una major incidència en els assumptes que puguin afectar el nostre àmbit d'actuació. A més, els socis de l'ACCAC poden gaudir d'alguns beneficis de Pimec com, per exemple, en l'àmbit de la formació, en promocions i en descomptes.
 

[Actualitat de Pimec]

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes