Els socis de l'ACCAC poden gaudir d'uns serveis que garanteixin un correcte tractament de neteja i desinfecció per a la prevenció i control de la legionel·la

En la línia de cercar recursos que facilitin als associats el compliment d’aquest requeriments normatius, des de l’ACCAC s’ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Anticimex per tal d’oferir els seus serveis en prevenció i control de la legionel·la.

Anticimex és una empresa registrada a la Direcció General de Salut Pública del Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, fet que l’autoritza a realitzar tractaments de desinfecció.

El servei planteja que personal expert realitzi un tractament de xoc anual de neteja i desinfecció per al manteniment d’instal·lacions interiors d’aigua calenta sanitària (ACS) i aigua freda de consum humà en relació al bacteri de la legionel·la.

Aquestes activitats seran realitzades per personal amb un nivell de coneixements suficients que regula el mateix decret. Després de 15 dies de realitzar el tractament de desinfecció es realitzaran analítiques per a la detecció de la legionel·la.

D’altra banda, es proporciona un gestor tècnic responsable de l’assessorament en el camp de la legionel·la i responsable de formació del pla d’autocontrol. A més, es facilita el Llibre d’higiene del sistema d’aigua sanitària, en què es recullen tots els registres necessaris així com les tasques de manteniment relacionades d’acord amb la normativa.

*Les tarifes 2017, amb condicions especials per a socis de l'ACCAC, es matindran respecte l'any anterior.  

[+ informació]

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes