Els socis poden gaudir d'un projecte de serveis en matèria de control de plagues.

En la línia de cercar recursos que facilitin als associats el compliment d’aquests requeriments normatius, des de l’ACCAC s’ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Anticimex per tal d’oferir els seus serveis en control de plagues. Aquesta és una entitat especialitzada en la prestació de serveis de control de plagues i higiene ambiental, inscrita en el Registre Oficial d’Establiments i Serveis Plaguicides. 

El programa de tractament preventiu acordat amb Anticimex recomana actuacions trimestrals en desratització i desinsectació i un tractament anual de desinfecció (aquest últim opcional). Amb aquesta periodicitat queda totalment garantida l’efectivitat dels tractaments i inclou qualsevol tractament complementari o addicional si fos necessari, així com l’atenció en menys de 24 hores dels avisos puntuals.

També s’ha contemplat que la documentació que es facilita permeti una completa acreditació per a un correcte control de plagues davant l’autoritat sanitària. En aquest sentit, es facilita una carpeta amb tota la documentació necessària.

*Les tarifes 2017, amb condicions especials per a socis de l'ACCAC, es matindran respecte l'any anterior.  

[+ Informació]

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes