Els associtats disposen d'un servei de prevenció per al compliment de les obligacions en matèria de prevenció de riscos laborals així com garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors.

L’ACCAC creu convenient disposar d'un servei de prevenció aliè per tal de facilitar als seus associats el compliment de les obligacions en matèria de prevenció de riscos laborals. En aquest sentit, té un conveni amb Previntegral, que ofereix un servei d’assistència tècnica i d’assessorament en matèria preventiva per tal de potenciar la implantació de la legislació vigent i facilitar el sistema de gestió.

Des de Previntegral aposten per incloure la prevenció de riscos laborals com un dels principals factors per al manteniment de les empreses, com una eina estretament lligada a la qualitat del servei o producte desenvolupat. Aquest servei inclou, per exemple, una avaluació inicial de riscos, un pla de prevenció, la planificacó de l’activitat preventiva o un pla d’emergència. A més, Previntegral ofereix assessorament tècnic continuat i assistència en cas d’inspecció. 

[+ informació]

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes