Suport als associats en serveis d'enginyeria, tant en l'assessorament com en l'execució de projectes i tràmits administratius.

Des de l’ACCAC s’ha arribat a un acord de col·laboració amb l’enginyeria Cunovesa perquè moltes vegades al titular de les nostres instal·lacions se l’hi plantegen dubtes sobre si un determinat requeriment normatiu afecta la seva activitat, com regularitzar una instal·lació davant un nou canvi normatiu o què fer per materialitzar o ampliar un projecte d’obres.

Cunovesa és una enginyeria integrada per un equip multidisciplinari de professionals amb gran experiència. Tots els associats de l’ACCAC podran realitzar aquelles consultes que entrin dins de les seves especialitzats de forma totalment gratuïta. També els oferiran els seus serveis en el disseny i materialització dels vostres projectes amb condicions especials.

Resolen aspectes com:

- Disseny, legalització i alta d’instal·lacions subjectes a reglamentació específica.

- Permisos d’activitats, llicències d’obres i altes de registres industrials i sanitaris.

- En Medi Ambient, sol·licitud del permís d’aigües residuals, estudis d’impacte ambiental, tràmits per la gestió i tractament de residus,...
 
 [+ informació]
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes