Els socis de l'ACCAC gaudeixen de descomptes especials en una gamma àmplia de maquinària i utillatge per a l'hostaleria.

L’ACCAC té un acord de col·laboració amb Serhs Equipments en virtut del qual les instal·lacions sòcies de l’entitat poden gaudir de promocions i ofertes amb preus especials, personalitzats i importants descomptes per a les seves compres al web d'aquesta empresa.

Serhs Equipments compta amb una gamma àmplia de maquinària per a l’hostaleria que està garantida pels principals fabricants del sector. També disposa d’una selecció d’articles d'utillatge de cuina i menjador, així com de mobiliari per a un equipament global en el sector hoteler.

Els preus de venda al públic d’aquesta botiga virtual registren descomptes d’entre el 25 i el 45% sobre la tarifa del fabricant, que varien en funció del tipus de producte. A banda d’aquestes rebaixes, en virtut del nou acord, els socis de l’ACCAC tindran accés a descomptes addicionals i altres promocions.

Així mateix, en virtut d’aquest acord, les instal·lacions sòcies de l’ACCAC tenen a la seva disposició els serveis de Serhs Projects per a projectes més integrals de la seva cuina.

[+ informació]

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes